Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Vloerverwarming

Expert in vloerverwarming

De zekerheid van 40 jaar vakmanschap

Vloerverwarming is duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Dat is de ook de kwaliteit die u van Gasservice mag verwachten. Al meer dan veertig jaar onderscheiden wij ons door het leveren van hoogwaardige en betaalbare vloerverwarmingssystemen voor thuis en op het werk. Naast het monteren van vloerverwarming, zijn wij uiteraard ook specialist in het aansluiten van het systeem op de centrale verwarming, het in- en naregelen van het systeem en het onderhouden ervan.

Altijd een passende oplossing

Of het nu gaat uw woningbouw, kantoor, bedrijfshal of grote utiliteitsprojecten, bestaand of nieuw, bij Gasservice krijgt u altijd een warm onthaal. Wij bieden een compleet assortiment oplossingen voor iedere situatie:

Infrezen in bestaande vloer
Binden op verzinkte draadstaalnetten
Aanbrengen op noppenplaten
Droogbouw systemen op houten vloeren

Alles onder één dak

Gaat u een nieuw huis, kantoor of bedrijfshal bouwen, of wilt u uw bestaande woning/ gebouw verduurzamen of zelfs gaan voor nul op de meter, dan is vloerverwarming een perfect afgifte systeem voor een warmtepomp. Smart Climate Systems is een volledig dochterbedrijf van Gasservice en heeft alle expertise in huis om een passende warmtebron te leveren. De specialisten van Gasservice en Smart Climate Systems berekenen het gewenste systeem en zorgen, door eigen montageploegen, voor een vakkundige installatie van de systemen. Hiervan heeft u niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloerverwarming of naar de duurzame energiesystemen die wij te bieden hebben, neem dan contact met ons op. We presenteren u graag onze kijk op het door u gewenste systeem en op een duurzame toekomst.

Liever direct contact, bel dan naar 0347343463

Woont u in onze regio?
Vloerverwarming kan zuiniger

kkkk