Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Vloerverwarming: vaak een stroomvreter

Elektriciteitskosten (kWh) (€)

A-label pomp

170

€ 35,-

Televisie

190

€ 42,-

Wasmachine

200

€ 44,-

Vaatwasser

245

€ 54,-

verlichting

330

€ 73,-

Koelkast

330

€ 73,-

Vriezer

415

€ 91,-

Oude verwarmingspomp

770

€ 170,-Binnen 3 jaar uw investering terugverdiend!

Wordt uw woning geheel of gedeeltelijk verwarmd door vloerverwarming, dan kan in uw bestaande vloerverwarmingunit een zeer onzuinige cv-pomp draaien voor het transporteren van het warme water. Vaak staat deze pomp 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te draaien, ook als er helemaal geen warmtevraag is. Zeker gezien de enorm gestegen elektriciteitsprijzen (60% in 10 jaar), is het vervangen van uw bestaande vloerverwarmingpomp voor een A-label cv-pomp een investering die zeer snel is terugverdiend. Een normale cv-pomp verbruikt ongeveer zo'n € 170,- per jaar aan elektriciteit, met een A- label cv-pomp bespaart u hierop ruim 80%.

Prijzen

Pompkeuze 1

€ 560,-

Pompkeuze 2

€ 560,-

Pompkeuze 3

op aanvraag


Genoemde prijzen zijn inclusief:

Montage

Hoe ziet uw verdeler eruit?

Verdeler 1

€ 560,-
Pompkeuze 1

Ziet uw vloerverwarmingunit er ongeveer uit als deze afbeelding, dan kan de Grundfos ALPHA2 pomp probleemloos gemonteerd worden en kunt u bij de offerteaanvraag de pomp eventueel direct bestellen. Weet u het niet zeker, voeg dan een foto van uw vloerverwarmingunit toe bij de offerte aanvraag.


Verdeler 2

€ 560,-
Pompkeuze 2

Ziet uw vloerverwarmingunit er ongeveer uit als deze afbeelding, dan kan de Grundfos ALPHA2 pomp probleemloos gemonteerd worden en kunt u bij de offerteaanvraag de pomp eventueel direct bestellen. Weet u het niet zeker, voeg dan een foto van uw vloerverwarmingunit toe bij de offerte aanvraag.verdeler 3

Op aanvraag

Pompkeuze 3

Ziet uw vloerverwarmingunit er echter uit zoals de afbeelding hiernaast, voeg dan een foto van uw vloerverwarmingunit toe bij de offerte aanvraag en vermeld, indien mogelijk, het merk van de vloerverwarmingunit. Wij zullen u dan een passende A-label cv-pomp offreren..

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk