Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
De Spirovent RV2

Meer comfort, minder energie

Verwijdert effectief de circulerende lucht en microbellen
Remt het ontstaan van corrosieproducten
Maakt een eind aan geborrel en andere irritante geluiden
Verwijdert luchtinsluitingen en voorkomt koude radiatoren
Besparing op gasverbruik van 6%.
Unieke garantietermijn van 20 jaar

Hedendaagse energiezuinige verwarmingsinstallaties leveren maximaal rendement wanneer het installatiewater geen lucht bevat. Automatische snelontluchters en ontluchtingsventielen kunnen geen microbellen of circulerende lucht verwijderen. Ontluchters op ketels en andere apparaten kunnen geen lucht verwijderen die elders in de installatie zit opgesloten. Daarnaast is de aanwezigheid van lucht een van de belangrijkste oorzaken voor de vorming van vuil en de daaruit voortvloeiende negatieve gevolgen voor rendement, storingsgevoeligheid en slijtage.


BESCHERM INSTALLATIES MET CONTINUE LUCHTAFSCHEIDING

De SpiroVent RV2 is een volledig universele luchtafscheider die continu circulerende lucht en microbellen uit installatiewater verwijdert. De kern van de SpiroVent RV2 is de Spirobuis die er voor zorgt dat microbellen automatisch opstijgen. De speciaal ontwikkelde luchtkamer heeft voldoende inhoud om drukschommelingen op te vangen en voorkomt dat het ventiel vervuilt. Vervuiling van het ventiel is een van de belangrijkste oorzaken van lekkages. Dankzij de speciale constructie en de solide vlotters sluit het lekvrije ontluchtingsventiel altijd perfect. Dit voorkomt sputteren en luchtintrede van buiten de installatie.


BEWEZEN ENERGIEBESPARING .

De energiebesparing is uitgebreid getest en aangetoond. Niet alleen door Spirotech zelf, maar door diverse onafhankelijke partijen, zoals Kiwa GASTEC, TNO en BSRIA.


Spirovent RV2

Prijs inclusief montage:

€ 189,-


Genoemde prijs is inclusief:

MontageSpiroTrap vuilafscheiders


De hedendaagse energie-efficiënte verwarmings- en koelinstallaties kunnen alleen een optimaal rendement bieden wanneer het installatiewater vrij is van vuil. Snelle en effectieve vuilverwijdering is daarom erg belangrijk. Een SpiroTrap vuilafscheiders is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vuil.

Bij aankoop van een SpiroTrap vuilfilter en Spirovent luchtafscheider ontvangt u € 30,- combinatievoordeel.
Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk