Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
31455DC0_steel

OneFlow kalkpreventie

Plaatsbesparend
Geen elektriciteit
Geen kalk
Geen zout
Zuiver water

Inclusief montage

Prijs
€ 1.330,00
HOE WERKT ONEFLOW®?

OneFlow® gebruikt een innovatieve technologie (Template Assisted Crystallization, TAC) die de kwaliteit van het leidingwater verbetert door de kalk te neutraliseren.

De technologie trekt calcium- en magnesiummineralen in hard water aan en zet deze om in microscopische kristallen. Deze zachte inerte kristallen spoelen gewoon met het water mee. Ze zetten zich niet vast op het oppervlak.

Kalkaanslag is dus uitgesloten en leidingen, verwarmingselementen, kranen … blijven kalkvrij. Bovendien blijven alle noodzakelijke stoffen zoals calcium, potassium en magnesium in het water aanwezig zonder dat er zout aan toegevoegd wordt (zoals bij waterverzachters). Het water blijft zuiver, gezond en smakelijk!

no_chemicals
ZONDER ZOUT – GEEN CHEMICALIËN

Kalkaanslag kan leidingen en kranen verstoppen, de kwaliteit van het water aantasten en de levensduur van elektrische toestellen verminderen. OneFlow® is de ideale oplossing.

OneFlow® is de meest efficiënte technologie om kalkaanslag te voorkomen. Het vervangt een traditionele waterverzachter door een compact toestel. Bovendien beschikt de OneFlow+® over een waterfilterinstallatie.

koolstof
ONEFLOW+® KALKPREVENTIE EN WATERFILTERINGOneFlow+® beschikt als enig model over een geïntegreerde (hoge capaciteit) koolstoffilter van 20 micron die sedimenten en onaangename geuren uit het water filtert. Hierdoor smaakt het water ook beter.

kitchen_faucet
VOORDELEN

OneFlow® is het beste alternatief voor traditionele waterverzachters. Het biedt zowel in particuliere woningen als in commerciële gebouwen (horeca, sportclubs, zwembaden, campings …) heel wat voordelen.

Plaatsbesparend

OneFlow® is een compact toestel dat staand of hangend geplaatst kan worden.

Geen elektriciteit

OneFlow® werkt autonoom. Er is geen stopcontact nodig

Geen kalk

waterleidingen en toestellen blijven gevrijwaard van kalkaanslag

Geen zout

een OneFlow® patroon werkt even lang als een waterverzachter waar je 3 jaar lang zout moet aan toevoegen.

Zuiver water

OneFlow+® beschikt als enig model over een geïntegreerde (hoge capaciteit) koolstoffilter van 20 micron die sedimenten en onaangename geuren uit het water filtert. Hierdoor smaakt het water ook beter.

Woont u in onze regio?
Ook kokend water uit de kraan?

kkkk