Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Keuken boilers

Een Close-in boiler maakt uw keuken compleet

Hoog comfort, laag verbruik
Direct warm water tot 45 liter (40°C)
Water- en energiebesparend
Snel terugverdiend
Close-in

Prijs inclusief montage:

vanaf € 350,-


Genoemde prijzen zijn inclusief:

Montage

Accessoires

Close-in

vanaf € 350,-
Close-in

Omdat de cv-ketel vaak op zolder staat, moet het warme water een lange weg afleggen voordat het de kraan bereikt. U moet daarmee niet alleen wachten op warm water, u spoelt ook nog eens ongebruikt koud water weg. Dat kost tijd, water en energie. Met de Close-in keukenboiler van Itho Daalderop heeft u direct voldoende warm water. Dit gebruikscomfort levert u zelfs een besparing op, die kan oplopen tot 175 euro.


Direct warm water tot 45 liter (40°C)

Water- en energiebesparend

5 jaar garantieClose-in Compact

€ 400,00
Close-in Compact

Een keukenboiler wordt meestal in een keukenkastje geplaatst, waar het ruimte inneemt die vaak toch al spaarzaam is. De keukenboilers van Itho Daalderop zijn extra compact vormgegeven en hebben nog geen half kastje nodig. De Close-in Compact is de overtreffende trap in ruimtebesparing. Deze keukenboiler past achter de plint in de keukenkast, zonder dat u inlevert op uw warmwatercomfort

Direct warm water tot 12,5 liter (40 °C)

Water- en energiebesparend

Kleinste model past achter keukenplint

5 jaar garantieHot-fill

€ 400,00
Hot-fill

De Hot-fill is een keukenboiler met een inhoud van 10 liter, die direct op de warmwaterleiding wordt aangesloten. Het voorverwarmde water wordt in de Hot-fill op temperatuur gehouden. Net als met een andere keukenboiler van Itho Daalderop hoeft u niet te wachten op warm water uit de kraan. Dat scheelt aanzienlijk in het water- en energieverbruik en is wel zo comfortabel.Wordt direct op de warmwaterleiding aangesloten

Water- en energiebesparend

Inhoud van 10 liter

5 jaar garantieClose-in Boily

€ 575,-
Close-in Boily

Met de Close-in Boily, tapt u in één handomdraai direct kokend water. Daarmee zet u eenvoudig een kop thee, kookt u een eitje of smelt u chocolade. U bespaart energie en ruimte op uw aanrechtblad, want de losse waterkoker is verleden tijd. De Close-in Boily van Itho Daalderop is dusdanig compact dat deze achter de plint van uw keukenkast past. Gecombineerd met de slimme 3-in-1 kraan is de ruimtebesparing compleet. Er is dan geen extra gat meer nodig voor een aparte kokendwaterkraan.Direct kokend water

Ruimte- en energiebesparend

Hoog gebruikscomfort

Geen extra kraangat nodig

5 jaar garantieClose-in Boily+

€ 660,-
Close-in Boily+

De Close-in Boily+ is de meest krachtige keukenboiler van Itho Daalderop. Deze kokendwaterboiler heeft twee keer zoveel inhoud aan kokend water (10 liter) als de Close-in Boily. U kunt direct 18 liter warm water uit de Boily+ tappen. Gecombineerd met de slimme 3-in-1 kraan is de ruimtebesparing compleet. Er is dan geen extra gat meer nodig voor een aparte kokendwaterkraan. De Close-in Boily+ past in uw keukenkast en is gemakkelijk aan te sluiten.

20 liter warm water en 7,5 liter kokend water

Direct kokend water

Compact

5 jaar garantieClose-up

€ 350,-
Close-up

De Close-up van Itho Daalderop is dé oplossing wanneer u alleen ruimte boven het tappunt heeft. Deze keukenboiler plaatst u eenvoudig in het keukenkastje boven het aanrecht. Ook met de Close-up profiteert u van een royale hoeveelheid warm water zonder wachttijd, meer gebruikscomfort en een hogere water- en energiebesparing. De keukenboiler is aan te sluiten op de koud- én warmwaterleiding.

Keukenboiler wordt boven tappunt geplaatst

Direct warm water tot 45 liter (40 °C)

Water- en energiebesparend

Aan te sluiten op de koud- en warmwaterleiding

5 jaar garantie3-in-1 kranen

vanaf € 400,-
3-in-1 kranen

Met de 3-in-1 kraan kunt u in één handomdraai zowel kokend als warm en koud water tappen. Nooit meer wachten op de waterkoker en - op een comfortabele en veilige manier - direct een kop thee maken. Bovendien houdt u ruimte op het aanrecht over en dat betekent een energieverslinder minder. De kokendwaterkraan van Itho Daalderop is een handige keukenhulp, die dagelijks z’n dienst bewijst. Voor u het weet kunt u niet meer zonder. De 3-in-1 kraan is er in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen tussen de chroom of rvs-look en tussen een vierkante en een ronde uitvoering. De kraan past op het bestaande kraangat (Ø 35mm).

In een handomdraai koud, warm en kokend water

(Kind)veilige druk-en-draai-knop met terugslagveer

Past op het bestaande kraangat

Ruimte- en energiebesparend

5 jaar garantieCombiSwitch

€ 40,-
CombiSwitch

Met de CombiSwitch is het mogelijk om een Close-in boiler te installeren zonder een extra elektriciteitsgroep aan te leggen. Via de CombiSwitch kunnen namelijk twee apparaten worden aangesloten op één groep, zonder dat de groep overbelast raakt. Zo kunnen bijvoorbeeld een oven, magnetron of vaatwasser samen met een Close-in boiler aangesloten worden op één elektriciteitsgroep. Op het moment dat één van deze apparaten veel stroom vraagt, 'switched' de CombiSwitch de boiler even uit.

Aansluitset

€ 0,-
Aansluitset

Een aansluitset voor keukenboilers behoort tot de levering en montage van een keukenboiler, daarom is deze standaard in onze prijzen opgenomen. De set bestaat uit de volgende onderdelen:

Hogedrukwaterslang 0,5 m 10 klem - 3/8” wartelmoer

Hogedrukwaterslang 0,5 m 10 klem - Ø15 pijp

Hogedrukwaterslang 0,5 m Ø15 pijp - 3/8” wartelmoer

Inlaatcombinatie DN 15

Messing T-stuk 15mm knel

Flexibele kunststof slang

Verloopstuk naar trechter

Kunststof T-stuk, 40x25x40mm

Koperpijpje Ø15 lang 50mm

Tie-wrapKokend water

Hoe fijn zou het zijn als u direct een kopje thee uit de kraan kunt tappen? Of als u direct kokend water heeft om een eitje of pasta te koken?


Met de kokend waterkranen is dit mogelijk. Naast koud en warm water kunt u in een handomdraai ook kokend water tappen; en dat allemaal uit dezelfde kraan. Handig wanneer u aan het koken bent, omdat de bereidingstijd flink verkort wordt.

De kokend waterkranen zijn uniek in zijn soort dankzij de touch-bediening en led-indicatie.

Met de touch-bediening kunt u met een simpele draai de gewenste watertemperatuur selecteren. Wanneer u vervolgens de kraan ingedrukt houdt tapt u kokend water. Bij het loslaten van de kraan zal deze onmiddellijk stoppen met tappen. Ook handig is de panklaar-functie, welke met twee touches wordt geactiveerd. Met deze functie kunt u een pan afvullen met twee liter kokend water, zonder de kraan vast te houden. De kraan stop automatisch met vullen, zeer gebruiksvriendelijk.

De led-indicatie laat met een kleur zien welke stand u geselecteerd heeft. Rood geeft aan dat kokend water geactiveerd is en wit staat voor de standby-stand. Daarnaast bezit de knop ook een intelligente feedback functie; wanneer het filter toe is aan vervanging geeft de knop dit door middel van een knippersignaal aan.

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk