Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Radiatoren

Radiatoren zijn een van de belangrijkste elementen van een verwarmingsinstallatie; een goede, aan de ruimte aangepaste radiator is essentieel om te garanderen dat u geen geld verspilt door uw huis te veel of te weinig te verwarmen. Gasservice biedt een zeer uitgebreide keuze aan radiatoren die beantwoorden aan alle smaken en vereisten. In ons uitgebreide aanbod vindt u vast wat u nodig hebt om aan uw wensen te voldoen. Niet alleen op het gebied van warmteafgifte en grootte, maar ook op het gebied van vormen, stijlen en kleuren waarvan u het bestaan waarschijnlijk niet wist.

Berekeningen van het warmteverlies zijn essentieel om het vermogen van de radiator en de vereiste afmetingen van de radiator in een ruimte te bepalen. Met uiteindelijke warmteverliescijfer (uitgedrukt in Watt) kan een radiator worden gekozen met hetzelfde vermogen. De afmetingen van een radiator in een kamer kunnen wij nauwkeurig voor u berekenen.

Radiatoren

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend advies

Levering

Montage

Wij leveren (o.a.) radiatoren van:

Jaga

Jaga

Al ruim 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel. Jaga is méér dan alleen een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit, esthetiek en waarin continu wordt geïnnoveerd. Met deze filosofie is Jaga voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dát is de cultuur van Jaga.


Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Jaga:

Radson

Radson

Radson biedt een zeer uitgebreid gamma radiatoren die beantwoorden aan alle smaken en vereisten. In het uitgebreide gamma vindt u vast precies wat u nodig hebt om uw persoonlijkheid en uw interieur extra in de verf te zetten. Niet alleen op het vlak van warmteafgifte en controleerbaarheid maar ook op het vlak van vormen, stijlen en kleuren waarvan u het bestaan waarschijnlijk niet vermoedde.

Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Radson:

Instamat

Instamat

Het ruime assortiment van Instamat bestaat uit de volgende radiatoren: badkamerradiatoren, design radiator, paneelradiatoren, plintradiatoren, ledenradiator en plint-heaters. Daarnaast beschikt Instamat over een serie producten die het comfort nog extra verhogen. Onder deze producten vallen elektrische vloer- en spiegelverwarming, design aansluitsets en accessoires. Laat u inspireren en maak kennis met de laatste trends.

Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Instamat:

Henrad

Henrad

Henrad is één van de grootste radiatorenmerken in Europa. En dat zijn zij niet zomaar, maar omdat ze steeds de hoogste kwaliteit bieden tegen een uiterst competitieve prijs. Omdat Henrad het belangrijk vindt dat iedereen moet kunnen kiezen voor kwaliteit. Of u nu woont in een sobere stadswoning of een riante villa op het platteland, iedere woning verdient de kwaliteit van Henrad.Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Henrad:

Brugman

Brugman

Brugman is in 1963 opgericht en ondertussen uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend fabrikant van radiatoren in Europa. Innovatie neemt een belangrijke plaats in. Door de keuze van de witte standaardkleur RAL 9016, produceren zij snel en met een hoge kwaliteit. Door de toepassing van hoogwaardig staal en optimaal beschermende lak en coating geeft Brugman een garantie van 10 jaar op al hun radiatoren. Ook is Brugman ISO 9001 gecertificeerd. Alle radiatoren zijn met zorg ontworpen en professioneel vervaardigd. Een combinatie van techniek en vormgeving die leidt tot een gamma van praktische en zeer fraaie producten. Zoekt u een compleet pakket voor uw gehele woning of juist een vervangende radiator? Brugman heeft met zijn een breed assortiment aan modellen, formaten, aansluitingen, ophangsystemen en kleuren altijd voor ieder wat wils.Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Brugman:

Vasco

Vasco

VASCO is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert VASCO innovatieve radiatoren die naadloos passen in elk interieur. De continue zoektocht van het bedrijf naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde VASCO al meerdere awards en internationale prijzen op. VASCO is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd.
Verwarm in stijl met de tijdloze designradiatoren van VASCO. Ze staan garant voor bewonderende blikken, een optimale warmteafgifte én een superieure kwaliteit. Ontdek het brede assortiment!Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Vasco:

Veraline

Veraline

Veraline Oogstrelende warmte voor een aantrekkelijke prijs.

Elegante handdoekradiatoren, stijlvolle decorradiatoren, onopvallende vloerconvectoren en decoratieve radiatoromkastingen.

Met de VeraLine radiatorombouw kan elke gewone radiator in een handomdraai worden veranderd in een fraaie decorradiator! Zo krijgt uw woonkamer, hal, keuken of slaapkamer op eenvoudige wijze een totaal nieuw uiterlijk.


Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Veraline:

Zehnder

Zehnder

Warmte vindt u bij Zehnder in veel verschillende vormen. Van design radiatoren voor bad- en woonkamer en plafondstralingspanelen tot warmtepompen met geïntegreerd ventilatietoestel.
"Alleen maar" verwarmen is bij woningen tegenwoordig niet meer genoeg. Uw doel is een grondige energiezuinige binnenklimaatoplossing. Van klassieke design radiatoren voor badkamer en woonkamer via perfect op moderne verwarmingssystemen afgestemde radiatoren tot aan systemen voor comfortabele ruimteventilatie met maximaal 95% warmteterugwinning vindt u bij Zehnder zonder uitzondering doordachte oplossingen voor nieuwbouw en renovatie.

Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Zehnder:

Thermrad

Thermrad

Thermrad is een begrip als het gaat om comfort, kwaliteit en technisch vernuft. Zij stellen hoge eisen aan kwaliteit en een optimale warmteafgifte, én kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Warmte is onmisbaar in ons dagelijks leven, het biedt ons comfort. Thermrad combineert degelijk met design, zodat de radiatoren kunnen bijdragen aan de sfeer en stijl in uw interieur.

Voor een compleet overzicht, bezoek de website van Thermrad:

Wilt u nog meer rendement halen uit uw radiatoren


Het waterzijdig van een cv installatie is de sleutel voor betere prestaties en een lager energieverbruik. Bij ruim 85% van de woningen en gebouwen in Nederland is de cv installatie niet in balans, waardoor in sommige ruimtes de radiatoren veel te heet worden, terwijl andere ruimtes niet of langzaam op temperatuur komen. Het gevolg is een slecht comfort en een hoog energieverbruik. Bij een goed waterzijdig ingeregelde cv installatie krijgt elke radiator de juiste hoeveelheid warm water, waardoor deze een optimale hoeveelheid warmte afgeven met een zo laag mogelijk verbruik.........

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk