Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Nefit Baseline II HRC24 CW4

De meest economische keuze voor eigentijds comfort

Degelijk toestel, bewezen concept
Hoog warmtecomfort
Royaal warm water

Kies uw thermostaat

€ 200,00

Nefit ModuLine Easy

ModuLine Easy

Nefit Easy is de slimste thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement. Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Moduline Easy

Zelflerend en op afstand te bedienen (beide functies komen later beschikbaar) via uw smartphone. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie (deze functie komt later beschikbaar). Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

Eenvoudige bediening op afstand, via meerdere apparaten d.m.v. handige app.
Automatische updates
Automatisch individuele voorkeuren
Geen batterijen of extra kabels
Aanwezigheidsdetectie via smartphones
Zelflerende en instelbare klokprogramma’s
Automatische melding als cv-toestel niet goed werkt
Zonder abonnement
€ 185,00

Nefit Moduline 3000

ModuLine 3000

De Nefit ModuLine 3000 is een modulerende kamerthermostaat voor geavanceerde cv-installaties, geschikt voor ruimteregeling. De Nefit ModuLine 3000WA is standaard voorzien van een buitenvoeler voor weersafhankelijke regeling. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. De thermostaat is geschikt voor de Nefit TopLine, Nefit TrendLine en Nefit BaseLine cv-toestellen.

De thermostaat is voorzien van uitgebreide klokprogramma’s: 2 voor cv, 1 voor warm water en 1 voor een circulatiepomp. Het display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur, tijd en toont het ingestelde klokprogramma. De thermostaat levert praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen en is voorzien van praktische functies. Zo kan met de favorieten toets (FAV) max. 5 niet alle dagelijkse functies gekozen worden. Zo zijn deze snel terug te vinden. De Nefit ModuLine 3000 werkt zonder batterijen.

Moduline 100
Duidelijk groot verlicht display
Uitgebreide klokprogramma’s voor cv, warm water en circulatiepomp
Voorzien van ruimteregeling en weersafhankelijke regeling
Vulmelding bij te lage cv-waterdruk
€ 120,00

Nefit Moduline 2050

ModuLine 2050

De Nefit ModuLine 2050 is een eenvoudig te bedienen modulerende kamerthermostaat, geschikt voor ruimteregeling en weersafhankelijke regeling. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. De thermostaat is geschikt voor alle Nefit cv-toestellen met Nefit EMS of OpenTherm protocol.

Moduline 2000

De thermostaat is voorzien van een eenvoudig dag/nacht-klokprogramma en automatische zomer/ wintertijdinstelling. Het verlichte display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur, tijd en toont het ingestelde dag/nacht-programma. De thermostaat levert praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen. De Nefit ModuLine 2050 werkt zonder batterijen. De thermostaat wordt via de 2-draads verbinding vanuit de ketel gevoed en wordt geleverd met de standaard Nefit grondplaat.


Eenvoud, zeer eenvoudige bediening
De ModuLine regelmethode laat elk Nefit cv-toestel altijd met hoogst mogelijke rendement werken, dus energiezuinig
Eenvoudig dag/nacht-programma
Voorzien van ruimteregeling en weersafhankelijke regeling
Vulmelding bij te lage cv-waterdruk
Geen batterijen nodig
Herkent automatische juiste protocol (EMS, OT)
€ 60,00

Nefit Moduline 1010

ModuLine 1010

Nefit ModuLine 1010 is een strak vormgegeven, kleine en eenvoudig te bedienen modulerende kamerthermostaat, geschikt voor ruimteregeling. In combinatie met een ModuLine thermostaat kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. De thermostaat is geschikt voor alle actuele Nefit HR-toestellen (met EMS of OpenTherm protocol).

Moduline 1010

Met één draaiknop stelt u alles in. Eenvoudig en praktisch! Het display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur en toont praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen. De Nefit ModuLine 1010 werkt zonder batterijen. De thermostaat wordt via de 2-draads verbinding vanuit de cv-ketel of warmtepomp gevoed.

Zeer eenvoudige bediening
De ModuLine regelmethode laat elk Nefit cv-toestel altijd met hoogst mogelijke rendement werken, dus energiezuinig
Vulmelding bij te lage cv-waterdruk
2-draads verbinding met voeding vanuit het cv-toestel, dus geen batterijen nodig
Herkent automatische juiste protocol (EMS, OT)
€ 180,00

Nefit Moduline 300

ModuLine 300

Programmeerbare klokthermostaat met backlight en uitgebreide functies
Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt.

Moduline 100
Automatisch klokprogramma instelbaar
Geavanceerde Nefit-regelmethode
2-draads verbinding met voeding vanuit het cv-toestel, dus geen batterijen nodig

Geen

Meer comfort, lagere kosten

€ 99,00


Spirovent RV2

Verwijdert effectief alle circulerende lucht en microbellen

Voorkomt storende geluiden in radiatoren, warmtewisselaars, leidingen, en pompen,

Besparing op gasverbruik van 6%.

De Spirovent RV2

De Spirovent RV2 zorgt voor continue, effectieve ontluchting van installatiewater voor een optimaal warmtecomfort. Bovendien levert deze luchtafscheider een bewezen vermindering van het gasverbruik van minimaal 6%. De investering is daardoor gemiddeld binnen twee jaar terugverdiend. De afscheider is eenvoudig, snel en onder iedere hoek te installeren. De garantieperiode bedraagt maar liefst 20 jaar..

Spirovent RV2

De besparingen op gasverbruik zijn bewezen door deskundige en onafhankelijke instituten zoals Kiwa GASTEC, TNO en BSRIA.

€ 119,00


Spirotrap MB3

Verwijdert effectief alle ijzerhoudende vuildeeltjes uit het cv-water.

Beschermt cv-ketels, thermostaatkranen en verwarmingen tegen beschadigingen.

Besparing op gasverbruik van 7,4%.

De Spirotrap MB3

De unieke magneetveldversterkende technologie van de Spirotrap MB3 verwijdert snel en eenvoudig kleine ijzerhoudende vuildeeltjes (magnetiet) uit het cv-water. Zo beschermt deze vuilafscheider warmtewisselaars, thermostaatkranen en vloerverwarmingen tegen verstoppingen en beschadigingen door magnetiet. Met als gevolg minder storing en uitval van de ketel. Bovendien levert de Spirotrap MB3 een besparing op gasverbruik van 7,4%. De garantieperiode bedraagt maar liefst 20 jaar.

Spirotrap MB3

De besparingen op gasverbruik zijn bewezen door deskundige en onafhankelijke instituten zoals Kiwa GASTEC, TNO en BSRIA.

Maak uw keuze

Genoemde prijzen zijn inclusief:
Aansluiten op de bestaande leidingen binnen +/- 1 meter vanaf de ketel.
Rookgasafvoer
Expansievat
Inlaatcombinatie
Overstortventiel en vulkranen
Verwijderen en afvoeren oude cv-ketel
B.T.W.
Nefit Baseline
24 HRC

Prijs inclusief montage:

€ 1.790,00

Totaal prijs

Prijs eenmalig:

€ 1.790,00


Genoemde prijzen zijn inclusief:

Montage

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk