Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Honeywell Round Wireless On/Off

Pakket dat bestaat uit een Round Wireless en een Wireless On/Off module

Honeywell_Round_Wireless1


De Round Wireless On/Off is een pakket en bestaat uit een Round Wireless en een Wireless On/Off module. De Round Wireless is draadloos en kan dus op elke gewenste plek worden gemonteerd. Ideaal als de huidige locatie van de thermostaat niet geschikt is, bijvoorbeeld tegenover een groot raam, naast een deur of vlakbij de een radiator. De Round Wireless On/Off combineert flexibele montage met vertrouwde kwaliteit. En zonder hak- en breekwerk!

Direct te gebruiken

Dankzij de beproefde en betrouwbare draadloze communicatie kan de beste plaats voor de thermostaat door installateur en bewoner worden gekozen. Bij het cv-toestel of de stadsverwarming wordt de ontvanger - Wireless On/Off module – geplaatst en omdat de Round Wireless On/Off componenten al zijn toegewezen, is deze direct gereed om te gebruiken.

Vernieuwd

Bij de vernieuwde Round zijn alle kwaliteiten behouden gebleven. Deze innovatieve thermostaat sluit nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen en warmtepompen. Voor elke verwarming een Round die past. De meest toegepaste modellen passen op de bestaande grondplaten, zodat de grondplaat bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid.

icon Licht

Schermverlichting - Scherm licht op tijdens bediening.

icon_aan_uit

Aan/uit - Geschikt voor aansturing van 24V, 2-draads aan/uit-regelingen.

icon_draadloos

Draadloos - Met draadloze temperatuurregelaars.

Honeywell Round Wireless On/Off


Totaal prijs

Prijs inclusief montage:

€ 220,00


Genoemde prijzen zijn inclusief:

Montage

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk