Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Honeywell Round Wireless Modulation

Draadloze Honeywell kamerthermostaat voor met OpenTherm modulerende ketels

Honeywell_Round_Wireless1


De draadloze kamerthermostaat Round Wireless Modulation maakt het draadloze kamerthermostaten portfolio van Honeywell compleet. Een flexibele, betrouwbare comfortregeling voor alle OpenTherm® cv-toestellen.

Honeywell Round Wireless Modulation

De Honeywell Round Wireless Modulation Y87RF2008 combineert eenvoud van montage met een intuïtieve bediening die iedereen begrijpt. Door te draaien aan de instelring bepaalt u de gewenste temperatuur. De Round Wireless Modulation is de ideale kamerthermostaat voor met OpenTherm modulerende cv-toestellen. Op basis van de warmtevraag wordt de brandercapaciteit van de ketel aangestuurd om zoveel mogelijk rendement te behalen. Het gevolg: een lagere energierekening en toch meer comfort door de nauwkeurige temperatuurregeling.

Draadloos = gemak

U wilt de thermostaat verplaatsen maar heeft geen zin om de bekabeling in de muren om te leggen? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor draadloos. Met de Honeywell Round Wireless Modulation bent u helemaal vrij om te kiezen waar u de thermostaat wilt hebben. Ideaal als uw thermostaat tegenover een groot raam, bij een deur of vlakbij de verwarming hangt.

Vernieuwd

Bij de vernieuwde Round zijn alle kwaliteiten behouden gebleven. Deze innovatieve thermostaat sluit nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen en warmtepompen. Voor elke verwarming een Round die past. De meest toegepaste modellen passen op de bestaande grondplaten, zodat de grondplaat bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid.

icon Licht

Schermverlichting - Scherm licht op tijdens bediening.

icon Moduleren

Modulerend met OpenTherm - Geschikt voor aansturing van met OpenTherm modulerend cv-toestel.

icon_draadloos

Draadloos - Met draadloze temperatuurregelaars.

Honeywell Round Wireless Modulation


Totaal prijs

Prijs inclusief montage:

€ 220,00


Genoemde prijzen zijn inclusief:

Montage

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk