Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Honeywell Round On/Off

Eenvoudige elektronische Honeywell kamerthermostaat

Honeywell_Round


De meest eenvoudige thermostaat van Nederland is de Honeywell Round On/Off. Door aan de draairing te draaien kan de gewenste temperatuur per halve graad worden ingesteld. En met het instelbare aantal schakelingen per uur is de Round geschikt voor elk verwarmingssysteem. Van cv-toestel tot stadsverwarming.

Eenvoudig: Honeywell Round On/Off

De meest eenvoudige thermostaat ter wereld is de Honeywell Round On/Off. Door aan de instelring te draaien stelt u de gewenste temperatuur in, dat is alles wat u hoeft te doen. Extra knoppen en functies zijn op de Round niet te vinden zodat de bediening voor iedereen duidelijk en toegankelijk is.

De Honeywell Round On/Off toont standaard de heersende kamertemperatuur en tijdens bediening de ingestelde temperatuur. Batterijen vervangen hoeft niet want de Round voedt zich vanuit het cv-toestel. Deze Honeywell kamerthermostaat is geschikt voor 24V aan/uit regelingen.

Vernieuwd

Bij de vernieuwde Round zijn alle kwaliteiten behouden gebleven. Deze innovatieve thermostaat sluit nu nog beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen en warmtepompen. Voor elke verwarming een Round die past. De meest toegepaste modellen passen op de bestaande grondplaten, zodat de grondplaat bij vervanging kan blijven hangen. Nieuw is het verlichte en vergrote display voor optimale uitleesbaarheid.

icon Licht

Schermverlichting - Scherm licht op tijdens bediening.

icon_aan_uit

Aan/uit - Geschikt voor aansturing van 24V, 2-draads aan/uit-regelingen.

Honeywell Round On/Off


Totaal prijs

Prijs inclusief montage:

€ 150,00


Genoemde prijzen zijn inclusief:

Montage

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk