Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Atag Q 51C

Besparen en een uitstekend warmwatercomfort

Snel en véél warm water
Blijvend hoog rendement
Water ‘uit voorraad’ leverbaar

Kies uw thermostaat

€ 295,00

Atag One

Atag One

ATAG One geeft comfort, maar gaat verder en levert maatwerk! Een gebruiksvriendelijke thermostaat die het efficiënt verwarmen van uw woning mogelijk maakt, geheel volgens uw wensen!

Atag_One

Op afstand gemakkelijk de kamertemperatuur regelen. Op tablet, desktop of smartphone. Probleemloos en zonder abonnementskosten.

Geen ingewikkelde programma’s en uitgebreide gebruikshandleiding. Alle programma’s zijn gemakkelijk in te stellen. Op ATAG One zelf en op afstand. Altijd en overal!

ATAG One kan gebruikt worden op bijna alle ATAG cv-ketels. Bediening op afstand is mogelijk via de ATAG One app op een smartphone en tablet. De app is gratis te downloaden in de App- of Play Store. Geen smartphone of tablet? ATAG One is ook via de ‘gewone’ computer te bedienen.

Eenvoudig op afstand regelen
Open haard functie
Controle op afstand
€ 245,00

Atag Wize

Atag Wize

Digitale modulerende klokthermostaat met groot LCD beeldscherm.
Eenvoudige bediening, uitlezing en programmering.
7 dagen / 24 uur programmeerbaar (3 pre-set weekprogramma's).
Instelbaar op een halve graad nauwkeurig.
Informatiemenu met o.m. buitentemperatuur en waterdruk.
Zelflerende inschakeloptimalisering.
Party-programma (overwerktimer).
Storingsmelding

Moduline 100
Instelbaar op een halve graad nauwkeurig
Eenvoudige bediening, uitlezing en programmering
€ 260,00

Honeywell Lyric T6R

Honeywell Lyric T6R

De Lyric T6R is een slimme draadloze, programmeerbare thermostaat die flexibel kan worden geplaatst waar de temperatuurmeting optimaal is.

Honeywell_Lyrict6


Mensen vertrouwen al meer dan 100 jaar op Honeywell. Een periode waarin we het weg- en luchtverkeer veiliger hebben gemaakt en meehielpen een man op de maan te zetten. Ook vandaag de dag kun je vertrouwen op onze innovaties. Met deze slimme thermostaat die zich aanpast aan jouw agenda, je helpt om op energie te besparen en je huis slimmer maakt. Een product dat werd ontwikkeld door een aantal van onze beste engineers. Zodat jij de controle kunt nemen over je wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent.

Locatiegebaseerde temperatuurregeling (geofencing)

Als de Lyric T6 thermostaat met de Lyric app is verbonden, kan met geofencing de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent.

Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar

Honeywell berijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld 7-daags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer plannen wijzigen.

Houd contact met thuis

De Lyric T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit. Zo wordt het nog eenvoudiger om connected apparatuur thuis te bedienen. Nu en in de toekomst.

icon Licht

Schermverlichting - Scherm licht op tijdens bediening.

icon zelfdenkend

Optimaliserend/zelfdenkend - Zorgt dat de gewenste temperatuur al is bereikt op het moment dat u wilt. Houdt rekening met veranderende weersomstandigheden.

icon Moduleren

Modulerend met OpenTherm - Geschikt voor aansturing van met OpenTherm modulerend cv-toestel.

icon_aan_uit

Aan/uit - Geschikt voor aansturing van 24V, 2-draads aan/uit-regelingen.

icon Programma

Programmeerbaar - U kunt een programma instellen voor de automatische regeling van uw verwarming.

icon_kalender

Vakantiefunctie - Vakantie-instelling die aan het einde van de ingestelde vakantieperiode het normale programma start.

icon_Telefoon

Bediening via smartphone/tablet - U kunt de thermostaat op afstand bedienen via smartphone of tablet met de Total Connect Comfort-app.

icon_draadloos

Draadloos - Met draadloze temperatuurregelaars.

€ 175,00

Honeywell Chronotherm Touch Modulation

Honeywell Chronotherm Touch Modulation

De Honeywell Chronotherm Touch Modulation (TH8210M1003) is een programmeerbare, modulerende klokthermostaat voor modulerende cv-toestellen, die regelen volgens OpenTherm®-communicatieprotocol. De bediening is uiterst eenvoudig met het touchscreen. Honeywell heeft meer dan honderd jaar ervaring met het ontwikkelen van thermostaten. Dankzij deze ervaring, gecombineerd met de modernste technologie, bent u altijd verzekerd van topcomfort in uw woning.

Honeywell touch
Slimme techniek

De Honeywell Chronotherm Touch Modulation (TH8210M1003) is niet alleen zeer eenvoudig te bedienen, maar ook zeer efficiënt en energiezuinig in gebruik. De zelflerende, optimaliserende software staat garant voor een duurzame comfortregeling. Bovendien is deze klokthermostaat te gebruiken als volledige weersafhankelijke regeling en geschikt voor de vloerverwarmingregeling van Honeywell. Uiteraard zonder batterijen.

Simpele bediening (touchscreen)

De gebruiksvriendelijke touchscreen bediening met één functie per knop maakt het instellen van de klokthermostaat eenvoudiger dan ooit te voren. De overzichtelijke display van de toucscreen wordt bij iedere toetsindruk verlicht voor een duidelijke weergave. Het instellen van het handige 7-daagse programma met 6 periodes per dag is kinderspel door de menugestuurde bediening, waarbij terugmelding volgt via de extra Nederlandstalige tekstregel. Handig is de mogelijkheid om overwerk, vrije dagen of wisseldiensten te programmeren.

Strak design

De Chronotherm Touch Modulation onderscheidt zich verder door de bijzonder fraaie vormgeving. Het strakke design combineert moeiteloos met iedere inrichting. Daarbij zult u de compacte afmetingen waarderen. Een topthermostaat die onopvallend is qua grootte, maar opvallend qua design. De finishing ‘touch’ voor uw wooncomfort.

icon Licht

Schermverlichting - Scherm licht op tijdens bediening.

icon zelfdenkend

Optimaliserend/zelfdenkend - Zorgt dat de gewenste temperatuur al is bereikt op het moment dat u wilt. Houdt rekening met veranderende weersomstandigheden.

icon Moduleren

Modulerend met OpenTherm - Geschikt voor aansturing van met OpenTherm modulerend cv-toestel.

icon Programma

Programmeerbaar - U kunt een programma instellen voor de automatische regeling van uw verwarming.

icon kalender

Vakantiefunctie - Vakantie-instelling die aan het einde van de ingestelde vakantieperiode het normale programma start.

Geen

Meer comfort, lagere kosten, hogere veiligheid

€ 147,00

Spirovent RV2

De Spirovent RV2

De Spirovent RV2 zorgt voor continue, effectieve ontluchting van installatiewater voor een optimaal warmtecomfort. Bovendien levert deze luchtafscheider een bewezen vermindering van het gasverbruik van minimaal 6%. De investering is daardoor gemiddeld binnen twee jaar terugverdiend. De afscheider is eenvoudig, snel en onder iedere hoek te installeren. De garantieperiode bedraagt maar liefst 20 jaar..

Spirovent RV2

De besparingen op gasverbruik zijn bewezen door deskundige en onafhankelijke instituten zoals Kiwa GASTEC, TNO en BSRIA.

Verwijdert effectief alle circulerende lucht en microbellen

Voorkomt storende geluiden in radiatoren, warmtewisselaars, leidingen, en pompen,

Besparing op gasverbruik van 6%.

€ 151,00

Spirotrap MB3

De Spirotrap MB3

De unieke magneetveldversterkende technologie van de Spirotrap MB3 verwijdert snel en eenvoudig kleine ijzerhoudende vuildeeltjes (magnetiet) uit het cv-water. Zo beschermt deze vuilafscheider warmtewisselaars, thermostaatkranen en vloerverwarmingen tegen verstoppingen en beschadigingen door magnetiet. Met als gevolg minder storing en uitval van de ketel. Bovendien levert de Spirotrap MB3 een besparing op gasverbruik van 7,4%. De garantieperiode bedraagt maar liefst 20 jaar.

Spirotrap MB3

De besparingen op gasverbruik zijn bewezen door deskundige en onafhankelijke instituten zoals Kiwa GASTEC, TNO en BSRIA.

Verwijdert effectief alle ijzerhoudende vuildeeltjes uit het cv-water.

Beschermt cv-ketels, thermostaatkranen en verwarmingen tegen beschadigingen.

Besparing op gasverbruik van 7,4%.

€ 65,00

CO melder Ei208W

Koolmonoxidemelder Ei208W

Een Ei Electronics koolmonoxidemelder, type Ei208W. Deze koolmonoxidemelder is batterij gevoed wordt geleverd in de kleur wit. De koolmonoxidemelder van Ei Electronics is kwalitatief gezien erg goed, daarom stelt het ons gerust dat u zeker kunt zijn van een tijdige melding bij dreigend koolmonoxidegevaar. De Ei208W detecteert het gas al bij lage, niet schadelijke hoeveelheden en geeft bij een te hoge waarde een luid signaal af.

De melder heeft een levensduur van 10 jaar en in de tussentijd hoeven de batterijen niet vervangen te worden, wel zo handig.

Met de bijbehorende AudioLINK app heeft u altijd inzicht in de status van de melder. U kunt precies zien welke waarde de melder detecteert, ook als deze nog niet hoog genoeg is om de melder in alarm te laten gaan. Daarnaast kunt u in de app bijvoorbeeld ook de batterijstatus checken. Zo weet u zeker dat de melder werkt.


Ei208W
Geen irritante piep
Door en door getest
Vals alarm is verleden tijd
Maak uw keuze

Genoemde prijzen zijn inclusief:
Aansluiten op de bestaande leidingen binnen +/- 1 meter vanaf de ketel.
Rookgasafvoer
Expansievat
Inlaatcombinatie
Overstortventiel en vulkranen
Verwijderen en afvoeren oude cv-ketel
B.T.W.
Atag Q-serie
Q 51 CR

Prijs inclusief montage:

€ 4.960,00

Totaal prijs

Prijs eenmalig:

€ 4.960,00


Genoemde prijzen zijn inclusief:

Montage

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk