Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
De Itho Daalderop CVE-S

De snelst terugverdiende oplossing voor energiebesparing

Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare producten
Standaard met een geïntegreerde vochtsensor
Bediening mogelijk vanuit de keuken en de badkamer met draadloze bediening
Fluisterstil
Itho Daalderop CVE-S

Prijs inclusief montage:

€ 509,-


Genoemde prijs is inclusief:

Aansluiten op de bestaande kanalen

Draadloze bediening

Aanverwante artikelen

Draadloze bediening

€ 0,-
Itho Daalderop draadloze bediening

De Itho Daalderop CVE-S is eenvoudig te bedienen met een normale drie-standenschakelaar. Ook is een uitbreiding mogelijk met een draadloze bediening, bijvoorbeeld voor in de badkamer of toilet. Er zijn meerdere draadloze bedieningen aan te sluiten op één ventilatie-unit.


Tijdelijk ontvangt u een gratis afstandbediening bij de aankoop van een CVE-S.


Stijlvolle ventielen

€ 110,-
Vasco ventilatie ventielen

Ergert u zich ook aan onfraaie ventilatieventielen in uw plafond of muur? Gasservice biedt de mogelijk om deze te veranderden in een sieraad in uw woning. De ventilatie ventielen van Vasco zijn niet alleen mooi om te zien, maar bieden ook nog diverse anderen voordelen...


spIDer WP

€ 175,-
spIDer

De Spider klimaatthermostaat is een universeel toepasbare OpenTherm thermostaat die uitstekend gecombineerd kan worden met vrijwel alle merken cv-ketels.
De regelaar kan naast uw cv-ketel ook de Itho Daalderop ventilatie-units regelen en daarbij inzicht geven in de binnenluchtkwaliteit.CO2 sensor

€ 280,-
CO2 sensor

De RFT CO2-sensor kan in iedere willekeurige ruimte (uitgezonderd de badkamer) worden gemonteerd, maar bij voorkeur in woon- en/ of slaapkamers, nabij een aansluitpunt voor 230 volt.De RFT CO2-sensor meet de CO2-concentratie in de ruimte. De sensor vertaalt deze CO2-concentratie naar een ventilatiewens en communiceert die draadloos naar de ventilatie-unit waarop de sensor is aangemeld. Zo wordt de ventilatie voortdurend automatisch aangepast en bent u verzekerd van een goed binnenklimaat op de efficiëntste en energiezuinigste wijze


RV-sensor

€ 190,-
RV-sensor

Deze uitbreiding van het ventilatiesysteem helpt een optimale luchtkwaliteit te waarborgen bij een maximale energiebesparing.

De sensor kan in iedere willekeurige ruimte worden gemonteerd, maar bij voorkeur in een ruimte waar veel vocht geproduceerd wordt, zoals bijvoorbeeld een badkamer.

De sensor meet de relatieve luchtvochtigheid (RV) in de ruimte. Hij vertaalt deze gemeten waarde naar een ventilatiewens en communiceert die draadloos naar de ventilatie-unit waarop de sensor is aangemeld. Zo wordt de ventilatie voortdurend automatisch aangepast en bent u verzekerd van een goed binnenklimaat op de efficiëntste en energiezuinigste wijze.

CVE-S Optima inside

€ 649,-
De Itho Daalderop CVE Optima Inside

De snelst terugverdiende oplossing voor energiebesparing

Ingebouwde CO2 en RV sensor

Goede en voldoende ventilatie is essentieel voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen zorgen voor een optimale regie, zodat u nauwelijks actie hoeft te ondernemen. Aan de hand van CO2-metingen wordt bepaald waar en hoeveel er geventileerd moet worden. Zo wordt de lucht automatisch op een vooraf ingesteld, optimaal niveau gebracht.

De Itho Daalderop CVE-S is eenvoudig te bedienen met een normale drie-standenschakelaar. Ook is een uitbreiding mogelijk met een draadloze bediening, bijvoorbeeld voor in de badkamer of toilet. Er zijn meerdere draadloze bedieningen aan te sluiten op één ventilatie-unit...


Gezonde lucht


Door vervuilde luchtkanalen neemt de afzuigcapaciteit af, waardoor er onvoldoende schone lucht in de woning komt. Dit heeft nare gevolgen; last van de luchtwegen, irritatie aan de ogen, hoofdpijn, schimmelplekken en vreemde luchtjes zijn hier een paar voorbeelden van.
Met een onderhoudsabonnement bij de Gasservice voorkomt u al deze problemen.

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk