Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Luchtverwarming
Uniek

Gasservice is al sinds 1973 specialist in warmte. Met al deze ervaring zijn wij totaalleverancier van alle oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat.
Ook luchtverwarming is hier een onderdeel van.
Naast het vervangen en onderhouden van bestaande systemen, installeren wij ook compleet nieuwe luchtverwarmingsinstallaties.


Comfort in de winter en in de zomer

Luchtverwarming zorgt 24 uur per dag voor verse lucht in de woning. Hierdoor ontstaat er een gezond zuurstofgehalte, een betere luchtzuiverheid zonder stof en een beter luchtvochtigheidsgehalte. De constante luchtcirculatie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de hele woning. Door de combinatie van luchtverwarming met koeling wordt tijdens warme zomerdagen frisse en koele lucht de woning ingebracht. Een uitbreiding met een warmteterugwinunit zorgt dat 95% van de warmte uit de ventilatielucht wordt teruggewonnen.


Luchtverwarming

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend advies

Levering

Montage

Modellen

Allure

Brink Allure

De Allure is een direct gestookte Hoog Rendement luchtverwarmer. Dit betekent dat de luchtverwarmer direct wordt verwarmd door een gasbrander. Aangename warmte en lage energielasten zijn bij de Allure vanzelfsprekend. De nieuwe branderautomaat voldoet aan de laatste ontwikkelingen in de techniek en is nog energiezuiniger. Ook koeling behoort tot de mogelijkheden. Doordat voor koeling een hogere capaciteit aan luchtverplaatsing gewenst kan zijn, is de Allure-serie hierop uitgebreid. Een geheel nieuwe, uiterst bedieningsvriendelijke Brink klokthermostaat met toekomstgerichte E-bus levert de techniek om uw woning snel en energiezuinig op de gewenste temperatuur te brengen.

Door de integratie van regelingen is de Allure snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling. Zo heeft u tijdens de warme zomerdagen ook overdag frisse en koude lucht in de woning.


Elan

Brink Elan

De Elan wordt toegepast als warm water de energiedrager is (cv combi ketel).
Door langzaam circulerende lucht is de woning snel op temperatuur. De continue ventilatie verbetert het binnenklimaat. Het toestel is uitstekend te combineren met warmteterugwinning.

De Elan is eenvoudig uit te breiden met de warmteterugwinunit Renovent HR. Door dezelfde vormgeving vormen de twee op elkaar gezette toestellen optisch één geheel. De standaard filters (vlakfilters) halen 95% van de stofdeeltjes uit de lucht. Het fijnstoffilter (klasse F6) haalt er zelfs 99% uit en is uitermate geschikt voor mensen met allergieproblemen. De Elan is voorzien van een display, waarmee het toestel is in te stellen. Tevens geeft het display, of de ruimtethermostaat, de oorzaak van een eventuele storing aan. Door de integratie van regelingen is de Elan 25 snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling. Zo heeft u tijdens de warme zomerdagen ook overdag frisse en koude lucht in de woning.

Renovent HR

Brink Renovent HR

De Renovent HR is speciaal ontworpen voor gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. De aanwezige warmte in de vervuilde lucht die uit de woning wordt afgevoerd, wordt gebruikt om de koude, schone buitenlucht die binnenkomt te verwarmen. Door de warmtewisselaar wordt 95% van de warmte overgedragen, waardoor naverwarmen van de ventilatielucht overbodig is. Het toestel is voorzien van twee filters. Deze filters halen 95% van het stof uit de lucht.
Door toepassing van dezelfde vormgeving vormt de Renovent HR in combinatie met een Brink luchtverwarmer één optisch geheel.

Topkoeling

Brink Topkoeling

Het comfort en de leefbaarheid in een woning worden voor een groot deel bepaald door schone lucht en een aangename temperatuur. Zeker in de zomer kan dat nog wel eens problemen opleveren. De temperatuur in huis wordt juist dan in belangrijke mate beïnvloed door de buitentemperatuur en de instraling van de zon. Iets dat snel kan leiden tot onaangename warmte. Luchtverwarming van Brink Climate Systems in combinatie met topkoeling is de comfortabele oplossing voor dit probleem.

Door de combinatie van luchtverwarming met koeling wordt tijdens warme zomerdagen frisse en koele lucht in de woning gebracht. Luchtverwarmingssystemen met de Brink luchtverwarmers Allure en Elan 25 zijn snel en eenvoudig uit te breiden met koeling. Hiervoor is een complete set leverbaar met een koelblok, een condensingunit en een montageset.

Het voordeel is dat de regeling van de koelinstallatie bij de toestellen volledig is geïntegreerd. Dankzij dit systeem houdt u ook in de zomer op uiterst comfortabele wijze uw woning koel.Over Brink Climate Systems

Brink Climate Systems heeft in Nederland als eerste fabrikant zelf ontwikkelde luchtverwarmingssystemen op de markt gebracht. Deze geavanceerde technieken zijn zelfs vooruitstrevend voor Canada en de Verenigde Staten. Deze twee landen stonden aan de wieg van luchtverwarming. De laatste jaren is Brink Climate Systems uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning en internationaal erkende trendsetter op het gebied van woonhuisventilatie. Daarnaast leverancier van kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen voor het woonhuisklimaat en leveren zij systemen waarbij zonnewarmte wordt gebruikt voor warm tapwater en verwarming van woonhuizen. Tot slot is Brink Climate Systems een erkend internationaal specialist op het gebied van klimaatoplossingen voor de zeer energiezuinige passiefhuizen.

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk