Deze website maakt gebruik van cookies
Deze worden enkel en alleen gebruikt om u de beste gebruikerservaring te bieden.
Door het gebruik van de website stemt u in met het gebruik van cookies.
Airconditioning
Uniek

Gasservice is al sinds 1973 specialist in warmte. En wie zoveel ervaring heeft met warmte, leert natuurlijk ook veel over koelte. Onze specialisatie in airconditioningsystemen is dan ook een logische aanvulling en waardevolle verbreding van onze dienstverlening.


Comfort in de zomer

Goed geconditioneerde ruimtes zijn erg belangrijk. Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en luchtvochtigheidsgraad, zij leveren daarbij de beste prestaties. Dankzij airconditioners zijn deze variabelen beheersbaar geworden. Een constante gewenste ruimtetemperatuur maakt het verblijf in de ruimte aangenaam.


Luchtvochtigheid

Belangrijker nog is de luchtvochtigheidsgehalte. Dat komt doordat ons lichaam warmte afstaat doormiddel van uitstoot van vocht. Als de omringende lucht is verzadigt krijgt het lichaam problemen met de warmteafgifte, waardoor een benauwd en klam gevoel ontstaat. Airconditioners zorgen daarom niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen, maar ontvochtigen tevens de lucht waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.


Airconditioning

Vrijblijvend advies

Levering

Montage

Modellen

Wandmodellen

Fuji Electric wandmodellen

In bestaande particuliere woningen zal vaak gekozen worden voor een systeem met wandunits. Het wandmodel wordt op de muur geplaatst. De wandmodellen zijn geruisarm en vooral geschikt voor kleinere ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers, praktijkruimtes en kantoren.

Eventueel kunnen de wandmodellen voorzien worden van en reukverdrijvend filter en een luchtreinigingsfilter. De krachtige koelcapaciteit en de comfortabele luchtstroom zorgen voor een geleidelijke afkoeling van de ruimte. Het beweegbare uitblaasrooster kan in 7 standen worden ingesteld voor een optimaal comfort.

De infrarode bediening is voorzien van Easy Touch toetsen voor een eenvoudige, en gebruiksvriendelijke bediening. Het milieuvriendelijke koelmiddel R410a gecombineerd met het efficiënte ontwerp zorgen voor zeer lage verbruikskosten


Cassettemodellen

Fuji Electric cassettemodellen

Het cassettemodel wordt volledig in het plafond geplaatst en is daardoor vrijwel onzichtbaar in het interieur. De lucht wordt in verschillende richtingen geblazen, waardoor het gelijkmatig over de ruimte verdeeld wordt. De reikwijdte van de luchtstroom is groot genoeg om er zeker van te zijn dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt. De richting van de luchtstroom van vier simultaan bewegende uitblaasroosters kan door middel van de afstandbediening ingesteld worden.

Het cassettemodel is geschikt voor elke ruimte. De range van Fuji Electric biedt cassettemodellen van 2,5 tot en met 14 kW. Tevens kan er als optie een verse lucht toevoer op aangesloten worden.

Kanaalmodellen

Fuji Electric kanaalmodellen

De kanaalmodellen van Fuji Electric worden volledig in het plafond gemonteerd, aangesloten op een kanalensysteem met lucht toevoer- en afvoerroosters. Dit systeem wordt gebruikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, winkels, vergaderzalen, horecagelegenheden etc. Door de plaatsing van verschillende uitblaasroosters wordt de lucht zeer gelijkmatig verdeeld over de ruimte. U kunt kiezen uit een grote variëteit van roosters.

De stille werking en het optimaal verdelen van de luchtcirculatie zijn de voordelen van het kanaalmodel. De LCD-afstandsbediening biedt meervoudige microcomputer gestuurde functies voor een klimaatbeheersing afgesteld op uw wensen. Het is mogelijk om een kanaal voor verse lucht op de achterzijde aan te sluiten. De kanaalmodellen zijn leverbaar met een kleine tot zeer grote capaciteit. De kleine modellen kunnen ook rechtop worden gemonteerd en zo mooi weggewerkt worden.

Plafondmodellen

Fuji Electric plafondmodellen

Een plafondmodel wordt tegen of gedeeltelijk in het plafond geplaatst. De 5 kW en 7 kW uitvoering zijn tevens als vloermodel te gebruiken! Plafondmodellen zijn geschikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, horeca-gelegenheden en winkels. Het is mogelijk om een kanaal voor verse lucht aan de achterzijde aan te sluiten. Door het compacte en slanke ontwerp neemt het plafondmodel een minimum aan ruimte in beslag. De reikwijdte van de brede luchtstroom is groot om te garanderen dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt.

De luchtstroom van het bewegende uitblaasrooster kan zowel in op/neer als in links/rechts richting worden ingesteld door middel van de afstandsbediening. De richting van de luchtstroom van de vier simultaan bewegende uitblaasroosters kan door middel van de afstandsbediening ingesteld worden.Wand/plafondmodellen

Fuji Electric wand/plafondmodellen

De wand/plafond modellen van Fuji Electric worden aan de wand gemonteerd, maar hebben de eigenschappen van een plafond onderbouw unit. Dat wil zeggen dat deze modellen een grote luchtworp hebben.

Daarnaast zijn deze airconditioners voorzien van een automatisch filter reiniging systeem. Na elke 50 of 100 werkingsuren zullen de filters automatisch gereinigd worden (dit is instelbaar op de afstandsbediening). Hierdoor zijn de filters altijd schoon en worden schone filters en een energie zuinige werking gegarandeerd. Per jaar kunt u tot 25% besparen op uw energiekosten. Deze unit is uitermate geschikt voor de retail.

De aangezogen lucht wordt geconditioneerd door middel van UV-licht. Vuil en stof worden gedesinfecteerd en hierdoor is de ruimte altijd in de juiste conditie.Vloermodellen

Fuji Electric vloermodellen

Het Fuji Electric vloermodel is door zijn eenvoudige en dunne ontwerp in elk interieur te plaatsen. Door nieuwe ventilatietechnieken is er een fluisterstille werking (22dBa).

Als de unit opstart zal de warme c.q. koude lucht zowel door de bovenste als onderste lamellen worden uitgeblazen. Indien de ruimte op temperatuur is zal de lucht door de bovenste lamel worden uitgeblazen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed comfort.Multisplit

Fuji Electric multisplit

Bij een multisplit installatie worden meerdere binnendelen aangesloten op slechts één buitenunit. Een ideale oplossing voor kantoren, huizen of winkels. Door de diversiteit aan binnendelen is er altijd een geschikte configuratie mogelijk

Fuji Electric levert buitendelen waar 2, 3 of 4 binnendelen op aangesloten kunnen worden.


Zone multi

Fuji Electric zone multi

De zone multi van Fuji Electric is geschikt voor verschillende ruimten zoals kantoren of commerciële ruimtes door middel van een multi aansluiting waarmee maximaal 3 binnendelen kunnen worden aangesloten op slechts één buitenunit. De binnendelen werken op dezelfde settings en worden geplaatst aan de hand van de ruimte indeling, het aantal personen in de ruimte of de lichtval. Grote ruimtes en L-vormige ruimten kunnen voorzien worden van een ideale luchtstroom.

Door toepassing van volledige gelijkstroom motoren is het energieverlies beperkt en is de opname van elektriciteit substantieël verminderd. De hoogste draaistand van de fanmotor is afgenomen en energie wordt bespaard door de luchtstroom te beperken.

8 multi systeem

Fuji Electric 8 multi systeem

Het 8-multisysteem van Fuji Electric heeft hoogstaande eigenschappen in een compacte buitenunit waarmee tot acht binnendelen kunnen worden aangestuurd. De totale aan te sluiten capaciteit van binnendelen ligt tussen 11,2 kW en de 18,2 kW. De binnendelen zijn verkrijgbaar in de capaciteiten van 2,0 tot en met 7,0 kW. De binnendelen kunnen geselecteerd worden aan de hand van de installatiemogelijkheden, zo zijn er wandmodellen, kanaalmodellen, vloermodellen cassettemodellen en plafondmodellen beschikbaar. Door zijn eenvoudige installatie en beperkte installatieruimte wordt het systeem aanbevolen voor een breed scala van toepassingen zoals woningen, winkels en kleine kantoorpanden. Daarnaast zijn er verschillende soorten van bediening mogelijk.

De werkelijke prestaties van een airconditioning systeem houden verband met verschillende factoren zoals buitentemperatuur, binnentemperatuur en luchtvochtigheid. Daarnaast is het van belang hoeveel van de aangesloten binnendelen aan staan. In een woning bijvoorbeeld zal 90% van de tijd sprake zijn van een deellast. Dit houdt in dat één of meerdere binnendelen niet aan staan. Tijdens deze deellast zullen de prestaties op gebied van energiezuinigheid veel hoger liggen dan bij vollast. Het Fuji Electric 8-multisysteem is speciaal ontwikkeld om tijdens deze deellasten goed te presteren. Zo behaalt het 8-multi systeem bij een deellast van 50% een EER van 4,75. Dit houdt in dat 1 kW opgenomen vermogen wordt omgezet naar 4,75 kW koude. Door de volledige gelijkstroom componenten en Fuji Electric's unieke inverter regeling kunnen deze prestaties behaald worden.

Over Fuji Electric

Fuji Electric is sinds 1923 één van de grootste Japanse bedrijven actief in de elektronica industrie. Met meer dan 13000 werknemers streeft Fuji Electric naar het verbeteren van het comfort en ons leefmilieu. De naam Fuji Electric is ontleend aan de berg Fuji (Mount Fuji). Deze berg ligt ten westen van Tokio en bij helder zicht is de berg te zien vanuit Tokio.
Fuji Electric produceert airconditioners die comfort geven maar tevens ook milieuvriendelijk zijn. Een breed scala van producten wordt geboden om ruimtes te voorzien van een aangenaam klimaat, van grote woonkamers tot kleine slaapkamers, variërend van modellen met automatische filterreiniging tot en met modellen met luchtreiniging. Uiteraard zijn de airconditioners van Fuji Electric zeer stil en efficiënt.

Woont u in onze regio?
Breng uw CV in balans

kkkk